Δραστηριότητες Σχολικού Έτους 2015-2016

Η σχολική μας μονάδα ανέπτυξε κατά το σχολικό έτος δραστηριότητες που 

αφορούσαν :

         Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων ( φωτο 5643, μαθητές μας )
         Ανακύκλωση, ένας πιο καθαρός σχολικός χώρος ( χρησιμοποιήθηκαν μπλε κάδοι ανακύκλωσης με τα υλικά που αναγράφονται προς ανακύκλωση, έγινε έκθεση των μαθητών σε συνεργασία με την καθηγήτρια των Καλλιτεχνικών )
•     Ημέρα δενδροφύτευσης στον αύλειο χώρο του σχολείου
•     Εκπαιδευτική επίσκεψη στα πλαίσια αγωγής σταδιοδρομίας στην Καλαμάτα με θέμα: Τοπικά προιόντα και ανάπτυξη
         Επίσκεψη κλιμακίου Ιατρών και Νοσηλευτών με σκοπό την ενημέρωση και την βιωματική συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας στις Πρώτες Βοήθειες, έκτακτα περιστατικά,πρόληψη και καθαριότητα για αποφυγή μεταδοτικών ασθενειών.
         Συμμετοχή των μαθητών μας σε μαθητικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου με ιδιαίτερες διακρίσεις στο στίβο.
         Συμμετοχή των μαθητών μας ΄΄ πορεία Ελευθερίας΄΄ που γίνεται κάθε χρόνο από τον Δήμο Καλαβρύτων και Δήμο Ερυμάνθου προς τιμή των Αγωνιστών μας στις 25 Μαρτίου 1821.
         Κλείσιμο της σχολικής χρονιάς με την εποπτεία και επιμέλεια του εκπαιδευτικού της σχολικής μας μονάδας  κου Νικολάου Κοτσόκολου με την παρουσίαση από τους μαθητές μας αντιπροσωπευτικών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας  με τις αντίστοιχες παραδοσιακές στολές. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με την αγαστή συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

 

 

DSC_3622

Από αριστερά: Νικόλαος Κοτσόκολος, εκπαιδευτικός που είχε την επιμέλεια για τους παραδοσιακούς χορούς, Παναγιώτης Λαλιώτης, γονέας, Αλέξανδρος Αθανασούλιας, Διευθυντής του Σχολείου, Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερυμάνθου, Αθανάσιος Καρπής, Δήμαρχος Ερυμάνθου.